Over de organisatie

Er is altijd een oplossing, want ‘alles kan, behalve gister’

Samen bouwen we efficiënter

Wij helpen bouwprocessen vloeiend te laten verlopen door activiteiten beter op elkaar aan te sluiten. Er vallen regelmatig werkzaamheden tussen wal en schip, of er zijn onvoorziene omstandigheden die ervoor zorgen dat een project vertraagt. Precies in die werkzaamheden ligt onze kracht. Door een totaalpakket aan gecertificeerde medewerkers en machines, hebben wij altijd een team paraat dat past bij jouw vraag. Zo houden we vaart in ieder bouwproject en realiseren we samen meer rendement.

Meer rendement

Razendsnel schakelen

Alles kan, behalve gister

Vader en zoon met een visie

Dankzij jarenlange ervaring in de bouw vond Jan Kester dat het anders moest: hij wilde de bouwplaats efficiënter maken. Met deze visie is hij in 2014 samen met zijn zoon, Frank Kester, ABC Bouwsupport gestart. Wat begon met het leveren van afvalmanagement en ondersteuning op de bouw, groeide door naar een bedrijf met een breed scala aan expertises. In 2021 was het tijd voor de volgende generatie en nam Frank het roer van ABC Bouwsupport over. Samen met een gedreven team zette hij de visie voort en werken ze iedere dag om elk bouwproject sneller, veiliger en geslaagd af te ronden. In 2024 werd de volgende stap gezet wat resulteerde in ABC Groep; een organisatie bestaande uit 5 divisies.

Wij regelen het van A tot Z

Spoedje? Onverwachtse werkzaamheden? Werkzaamheden die tussen wal en schip vallen? Wanneer niemand een oplossing lijkt te hebben, staan wij voor je klaar. Dankzij ons veelzijdige team met de juiste certificaten en machines is er geen vraag die wij niet kunnen beantwoorden. ABC Bouwsupport is gespecialiseerd in bouwsupport, boor-, zaag- en sloopwerkzaamheden, applicatie en renovatie. Dit doen wij in de woningbouw, utiliteitsbouw en de particuliere sector.

Benieuwd hoe we jouw project efficiënter maken?