Bouwsupport

Voor alle werkzaamheden die tussen wal en schip vallen

Efficiënte bouwondersteuning

Met een ‘alles kan, behalve gister’ mentaliteit staan wij klaar om werkzaamheden op te pakken die tussen wal en schip vallen. We bieden een helpende hand bij diverse werkzaamheden, wat leidt tot efficiëntere bouwprocessen en een hoger rendement voor onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om logistieke werkzaamheden of afvalmanagement, om langlopende projecten of snelle oplossingen op korte termijn, met onze bouwondersteuning staat er altijd een team paraat.

Onze werkwijze

Om een bouwproject zo efficiënt mogelijk te laten verlopen stellen we vakkundige teams samen met een meewerkend voorman aan het roer. De meewerkend voorman houdt zich bezig met het aansturen van de collega’s, maar is ook zelf productief. Tijdens het project schalen we op en af naar gelang het bouwproces. Ook het benodigde materieel voor onze werkzaamheden bieden we aan, zoals elektrische heftrucks, pompwagens, bouwstofzuigers, waterzuigers, en meer.

We passen onze teams aan op basis van de behoeften en de grootte van het project, maar naast een meewerkend voorman bestaat het team vaak uit de volgende disciplines:

Portier

Bouwopruimer

Bouwondersteuner

Pikkelateur

Heftruck/verreiker chauffeur

Verkeersregelaar

Logistieke medewerker

Handy-man

Timmerman

Sloper

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

Als er met spoed een klus opgepakt moet worden, dan sta je bij andere bedrijven in de wacht, maar bij ABC lossen ze het gelijk voor je op. Het is een heel fijn bedrijf om mee te werken: de communicatie is goed en er zijn korte lijntjes.

André Westendorp – Hoofduitvoerder

Bouwbedrijf Niersman

Ik ben erg tevreden over ABC, omdat ze onwijs snel schakelen, niks te gek is en ze gewoon alles kunnen regelen. Ze leveren kwaliteit en communiceren goed op een bouwplaats. Ook aan de veiligheid besteden ze veel aandacht en dat vinden we belangrijk.

Jeffrey Verbeek – Projectleider

Akor

Veiligheid voorop

Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. Onze meewerkend voormannen zijn gecertificeerd met VCA-VOL, BHV, Veilig Hijsen en Heftruck/Verreiker, en ze werken met onze eigen “veiligheidsbijbel”. Deze praktische werkmap bevat alle nodige veiligheidsdocumenten, waarmee de meewerkend voorman ervoor zorgt dat veiligheid altijd gewaarborgd is. Op deze manier behouden we de regie, waardoor onze opdrachtgevers beschermd zijn tegen onverhoopte incidenten.

Bouwondersteunende werkzaamheden nodig?

Neem gerust contact op met Rob

Bedrijfsleider Bouwsupport