Boor- & Zaagtechniek

Van kleinschalige sloopwerkzaamheden tot specialistisch zaagwerk op bouwprojecten

Flexibele en vakbekwame specialisten

Met een vaste hand en op het scherpst van de snede voeren wij diverse boor-, zaag- en sloopwerkzaamheden uit. Onze flexibele planning stelt ons in staat om snel en efficiënt in te spelen op last-minute aanvragen, waardoor onze opdrachtgevers minimale stagnatie ervaren. Dankzij het gebruik van moderne materialen en machines, en door onze gecertificeerde en ervaren medewerkers garanderen wij resultaten tot op de millimeter nauwkeurig.

Boren & zagen in Amsterdam

Onze werkwijze

Of het nu gaat om kleinschalige sloop- en demontagewerkzaamheden of om het boren van sparingen op grote bouwprojecten, we hebben altijd een specialist op korte termijn beschikbaar. Dit bieden we zowel aan op regie- als op aanneembasis naar wens van onze opdrachtgever. Na het uitvoeren van de boor-, zaag- of sloopwerkzaamheden zorgen we er uiteraard voor dat de ruimte weer netjes wordt opgeleverd.

De werkzaamheden waar we gespecialiseerd in zijn:

Boren, zagen en frezen met diamant (voor o.a. E/W installaties, (deur)sparingen en trapgaten)

Sloopwerkzaamheden (bijv. casco strippen en demontage werkzaamheden)

Boren, leveren en plaatsen van chemische ankers

Specialistischer zaagwerk (wand, ketting- en lintzagen)

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

Onze boor- en zaagafdeling heeft soms wel eens wat extra handjes nodig en dan zijn de mannen van ABC een goede aanvulling op ons bedrijf. Je kan erop vertrouwen dat ze hun afspraken nakomen en dat is voor ons erg belangrijk!

Henk van der Horst – Uitvoerder

Kruiswijk Groep BV

Ik doe al jaren zaken met ABC, omdat ze ontzettend flexibel zijn. Bij spoed staan ze er nog dezelfde dag en anders de volgende dag. Ook zijn het echte probleemoplossers: ze lossen elk vraagstuk voor ons op. Ik zeg altijd: ABC maakt zaken doen een abc’tje.

Barry van der Togt – Uitvoerder

Boele & van Eesteren

Veiligheid voorop

Om de veiligheid op de bouwplaats te waarborgen gebruiken wij de door ons ontwikkelde “veiligheidsbijbel”. Zowel het management als onze voormannen werken met deze map als het gaat om regiewerk. Bij aangenomen werk stellen we een project specifiek VGM plan op. Hierin nemen we alles mee; de werkzaamheden, de omgeving, het project, etc. De bijbehorende risico’s stellen we vast en hier handelen we preventief naar. Zo hebben we de risicofactoren geheel inzichtelijk en wordt er op voorhand al op geacteerd.

Hulp nodig bij boor-, zaag- of sloopwerkzaamheden?

Neem gerust contact op met Jan

Bedrijfsleider Boor- & Zaagtechniek

Jan Kester