Applicatie

Van luchtdicht bouwen tot het aanbrengen van spuitfolie

Beschermend, waterdicht en duurzaam

Onze hoogwaardige applicatiewerkzaamheden bieden beschermende, waterdichte en duurzame oplossingen tijdens het bouwproces. Van het aanbrengen van spuitfolie op glas ter voorkoming van beschadigingen tot het aanbrengen van kelderafdichtingen. Dankzij onze ervaren applicatiespecialisten is er altijd een passende oplossing, waarbij we garanderen dat de bouwplaats netjes wordt opgeleverd. Bovendien werken we uitsluitend met de meest kwalitatieve en duurzame producten voor het beste resultaat.

Onze applicatiewerkzaamheden

Omniguard spuitfolie

Luchtdicht bouwen

Dilitatiebanden lassen

Kelderafdichtingen

Impregneren minerale bouwmaterialen

Brandwerende afdichtingen

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

Mijn grootste angst was dat de spuitfolie moeilijk te verwijderen zou zijn, maar je trekt het er zo af. Ik ben zeer tevreden over ABC. Ze zijn flexibel, communiceren goed en ze komen ieder woord na. Dat is vrij zeldzaam in deze periode.

Ferry Hoogstra – Uitvoerder

Bouwbedrijf M.J. de Nijs & Zonen

Onze samenwerking met ABC bevalt goed. Er is één aanspreekpunt, korte lijntjes en ze communiceren snel. Als er iets is dan staan ze er direct, dus de service vind ik uitstekend. De volgende keer dat ik spuitfolie nodig heb, bel ik ze zeker weer.

Tom Exterkate – Uitvoerder

Hesco Bouw

Veiligheid voorop

Om de veiligheid op de bouwplaats te waarborgen gebruiken wij de door ons ontwikkelde “veiligheidsbijbel”. Zowel het management als onze voormannen werken met deze map als het gaat om regiewerk. Bij aangenomen werk stellen we een project specifiek VGM plan op. Hierin nemen we alles mee; de werkzaamheden, de omgeving, het project, etc. De bijbehorende risico’s stellen we vast en hier handelen we preventief naar. Zo hebben we de risicofactoren geheel inzichtelijk en wordt er op voorhand al op geacteerd.

Applicatie werkzaamheden nodig?

Neem gerust contact op met Danny

Bedrijfsleider Applicatie