Cottage park Waddinxveen

Cottage park Waddinxveen

Cottage park Waddinxveen is een nieuwbouwproject op loopafstand van winkelcentrum Gouweplein en Park Triangel in Waddinxveen. Hier wordt een kleinschalig nieuwbouwplan gerealiseerd met een groen en dorps karakter. ABC Bouwsupport ondersteunt bij de ontwikkeling van...
Amare Den Haag

Amare Den Haag

ABC Bouwsupport heeft gedurende een viertal jaar mogen meehelpen bij de ontwikkeling van het culturele centrum Amare in Den Haag (OCC). Wij hebben dit project ondersteund met diverse weerkzaamheden, van bouwopruimen tot boren en zagen met diamant.
Westfield Mall of The Netherlands

Westfield Mall of The Netherlands

Gedurende langere tijd heeft ABC Bouwsupport verschillende ondersteunende werkzaamheden mogen uitvoeren bij Westfield Mall of the Netherlands, het grote en hypermoderne winkelcentrum in Leidschendam.
INNtel hotel in Scheveningen

INNtel hotel in Scheveningen

Snoeihard werken met een kwalitatief resultaat. Daar staan wij voor. Met meer blauw op de bouw wordt het project goed en veilig ondersteund door bekwaam personeel. Zo ook bij het Inntel Hotel in Scheveningen. Dit prachtige gebouw is een hoogstaand architectonisch...
Groningen Zuidbroek

Groningen Zuidbroek

Groningen Zuidbroek uitbreiding stikstofinstallie is een project van Ballast Nedam. Hier ondersteunen we met boor- en zaagwerkzaamheden.